Daar gaan we weer... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly en Ralf - WaarBenJij.nu Daar gaan we weer... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly en Ralf - WaarBenJij.nu

Daar gaan we weer...

Door: Ralf en Kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly en Ralf

17 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Daar gaan we weer...ons avontuur in Thailand is ons zo goed bevallen dat we dit jaar hebben besloten om een soortgelijke backpack vakantie te doen door de landen Mexico, Guatemala en Belize.

Vrijdag 18 juli om 12:30 vertrekken wij vanaf Schiphol.

De bedoeling is om middels een aantal berichten en foto's jullie op de hoogte te houden van onze avonturen en belevenissen.

Ajos Bajos,

Kelly en Ralf

• 17 Juli 2008 - 19:35

Ajos Bajos:

Veel plezier en pas goed op elkaar!!

• 18 Juli 2008 - 11:32

Bas En Karlijn:

Hey wereldreizigers!!!
    Jullie zitten nu in de plain, 11,5 uurtjes vliegen, ach dat is zo voorbij toch ;)... Het weer is daar in ieder geval supermooi!! Net zoals alle dingen die jullie daar gaan zien en beleven!!!
    Heel veel plezier en pas ook goed op elkaar!

Ben benieuwd naar jullie eerste schriftelijke avontuur!!!

greetz
    Bas en Kelly

• 18 Juli 2008 - 11:33

Dat Is Dom:

bas en karlijn natuurlijk... stom stom stom!!!

• 18 Juli 2008 - 20:16

Jorrit&Manon:

Een goede reis gehad???Wij wensen jullie heel veel plezier. Geniet er van. Wij hopen dat jullie daar veel gaan beleven en gaan zien. We houden het in de gaten, via de site.

Liefs Jorrit en Manon

• 20 Juli 2008 - 21:12

Iwan En Debbie:

Hallo vakatieganger,

Eindelijk is het zover en zijn jullie weer lekker met z'n tweetjes op pad. Na een druk jaar lekker genieten maar natuurlijk ook vooral rondreisen en nieuwe indrukken op doen. Heel veel plezier en kijk goed uit!!

Kel, ik heb gisteren je smsje gehad. VAN HARTE GEFELICITEERD!!!SUPER. Natuurlijk nog wel het arbeidsvoorstel afwachten maar dit is natuurlijk al hartstikke positief en een groot compliment. Dat heb je maar mooi weer 'even' gedaan!!

Nou luitjes, we gaan jullie avontuur volgen. ben benieuwd naar jullie eerste verslag en de foto's.

Liefs Iwan en Debbie

• 21 Juli 2008 - 08:25

Jens En Trui:

No,al n beetje geaard? Wij zijn zeer benieuwd naar jullie reisverslag en natuurlijk de foto's,en kijken elke dag ff naar jullie site.Hele mooie vakantie,groetjes ons.

• 21 Juli 2008 - 17:42

Tess:

He hallo lieve kell en ralf,

Sorry voort bezorgde gedrag van deze kant hoor, maar ik dacht; al die rare weersvoorspellingen...hmm, klonk niet echt goed.. Fijn om te horen dat jullie er niet echt wat van mee hebben gekregen, tot nu toe dan..

Nogmaals heeeeel veel plezier, leuk dat jullie vandaag nog wat op de site gaan zetten, we zijn allemaal heel erg benieuwd!

Heel veel super lieve knuffels, tess

OOPS OOPS OOPS, en natuurlijk ook van tho!!!!

Veel plezier, lekker genieten, en tot heel gauw!