Africa here we come!! - Reisverslag uit Hengevelde, Nederland van Kelly en Ralf - WaarBenJij.nu Africa here we come!! - Reisverslag uit Hengevelde, Nederland van Kelly en Ralf - WaarBenJij.nu

Africa here we come!!

Door: Ralf en Kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly en Ralf

04 Juni 2009 | Nederland, Hengevelde

Goeie avond,

We staan weer aan de vooravond van een nieuw avontuur. Tanzania is onze bestemming dit jaar.

In vogelvlucht ziet onze vakantie er als volgt uit: aankomst in Nairobi (Kenia), beklimming Kilimanjaro (Tanzania), Safari en strand-/duikvakantie op Zanzibar.

We vertrekken morgenvroeg om 08:10 vanaf Dusseldorf en vliegen dan, na een overstap op schiphol, rechtstreeks naar Nairobi waar we om 19:05 plaatselijke tijd aankomen(tijdsverschil +1 uur).

Wanneer mogelijk houden we jullie op de hoogte!

Kelly en Ralf

• 04 Juni 2009 - 20:45

Frank & Karin:

Hi Kel & Ralf,

Vanaf m'n studiestekkie wens ik jullie 'n donders mooie vakantie!
    Geniet ervan! Maar dat zal vast wel lukken aan de plannen te zien!

Ik houd de site iig in de gaten!

Liefs!

• 04 Juni 2009 - 21:13

Peter En Manon:

Hoi Ralf en Kelly,
    Jullie hebben vast ons geïmproviseerde "batterijenwarmhoudelastiekband" gevonden! De fleece zakjes konden we even niet vinden maar een waslijntje hebben we er nog even bij gedaan.
    Veel plezier en heel veel succes tijdens de ontzettend mooie beklimming! We hopen dat jullie de top halen en er net zo van kunnen genieten als wij destijds hebben gedaan!
    Aan de voorbereiding/planning zal het volgens ons niet liggen. Maar denk er goed aan: Pole, pole!

Groeten,

Peter en Manon

• 05 Juni 2009 - 06:31

Bas & Nienke:

Hai hai!
    Heel veel plezier, goede reis & succes!
    We houden jullie in de gaten vanuit Tukkerland!
    Dikke kus uit Borne

• 05 Juni 2009 - 11:33

Iwan En Debbie:

Ha vakantiegangers,

Eindelijk is het zover en mogen jullie van een welverdiende vakantie gaan genieten. We zijn onwijs benieuwd naar jullie ervaringen die ongetwijfeld weer geweldig zullen zijn. We gaan jullie zeker volgen. Geniet er van en pas goed op elkaar. De beklimming zal een hele inspanning zijn!! Kijk goed uit.

Heel veel liefs en de groetjes vanuit Thailand
    Iwan en Debbie

• 05 Juni 2009 - 12:56

Jaap & ...Jaap:

Veel plezier!

• 05 Juni 2009 - 15:24

Bas Lentferink:

Hey Kelly en ralf!
    Nog eventjes en dan zijn jullie alwaar met de voetjes op afrikaanse bodem! Super!!!
    Maak er wat moois van, kijk nu al uit naar jullie eerste foto's + bericht van kelly ;)
    Al het beste! Groeten van bas

• 05 Juni 2009 - 16:57

Jorrit&Manon:

Hoi Ralf en Kelly,

Ook wij wensen jullie een goede reis toe.
    Veel plezeir daar en geniet er lekker van.
    We zijn benieuwd naar de mooie foto's!

Groetjes
    Jorrit en Manon

• 05 Juni 2009 - 19:38

T&T:

He hallo,

Fijn dat jullie goed geland zijn! Super om te horen, dan hebben we dat maar vast weer gehad.. Nu naar jullie spannende reisactiviteiten... Nogmaals heel veel plezier! en DOE VOORZICHTIG MET ELKAAR!!!!

Heel veel lieve kusjes en knuffels, t&t

• 05 Juni 2009 - 19:58

Lins & Jeroen:

Lieve Kell en Ralf,

Heel goed om te horen dat jullie veilig zijn overgekomen!

Morgen nog ff een busreisje, dan lekker uitrusten en dan... kan het avontuur beginnen!

Pas heel goed op elkaar.. En denk er aan dat de top halen geen must is! (zou wel heel trots op jullie zijn ;).

Liefs en knuffel, Lins&Jeroen

• 05 Juni 2009 - 20:45

Gerard En Annie:

Hallo, goed dat jullie over zijn. Easygoing kennen jullie toch wel?
    Rust goed uit, zodat jullie de top gaan halen.
    Dit is echter niet het het enige doel. Zelfkennis om eventueel te stoppen is belangrijker.
    Pas goed op elkaar.

xxx

• 06 Juni 2009 - 08:32

De Hoevetjes:

Ha Kel en Ralf
    Gelukkig goed aangekomen op de bestemming.
    Nu goed uitrusten voor de grote trip.Heel veel succes,plezier,en op naar de top!
    Pas op elkaar,
    Groetjes Erwin ,Karin ,Sharon en Nick

• 08 Juni 2009 - 14:48

T&T:

He hallo,

Gaaf zeg, die foto's van jullie aankomst, en die vrouwen, die karavaan, wow!

Hoe ist daar dan? Rusten jullie wel uit voor de grote klim zodadelijk? Doe alsjeblieft voorzichtig, en geniet er lekker van, tis echt iets voor jullie avonturiers....

Nou, tot spreeks, lieve kusjes, tess en tho

• 20 November 2012 - 16:12

De Heeyyers:

hoe was jullie vakantie ?