Dag 27 en 28: Natal en going home... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly en Ralf - WaarBenJij.nu Dag 27 en 28: Natal en going home... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Kelly en Ralf - WaarBenJij.nu

Dag 27 en 28: Natal en going home...

Door: Ralf & Kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly en Ralf

19 September 2010 | Nederland, Amsterdam

Ons laatste berichtje... En nog wel een korte, dat zijn jullie niet gewend ;-)

Vrijdag (17 sept) werden we wakker in Natal. Na een goed ontbijt hadden we besloten nog maar even op het strand te gaan liggen, we hadden niet veel tijd, om 13.30 uur zou de taxi voorstaan om ons naar het vliegveld te brengen, dus veel anders konden we toch niet doen. Ons hotel was perfect gelegen, nl. in Ponta Negra en dat is ook aan het beste strand van Natal. Het weer was perfect, we hadden heerlijke strandbedjes dus wat wil je nog meer? Toch was het niet ons 'ding', prima voor een halve dag, maar het leek meer op het Lloret de Mar van Brazilië. En ineens wisten we ook weer waarom we de verlaten stranden op Fernando zo waardeerden.... ook al hadden we geen bedjes ;-)

Op de luchthaven van Natal ingecheckt voor onze vlucht naar Sao Paulo, de vlucht van Sao Paulo naar Frankfurt en die van Frankfurt naar Amsterdam... ja, je moet er wel wat voor doen om weer thuis te komen. Wel krom ook, want het stuk van Natal naar Sao Paulo is ongeveer 2500km vliegen en 's avonds konden we dus vrolijk weer terug, na 8 uur gevlogen te hebben, kwamen we weer over Natal. In Sao Paulo moesten we een paar uurtjes wachten, maar dat was geen punt, ik heb nog even lekker een pedicure gepakt en we hebben nog wat gegeten en toen waren we klaar voor de lange vlucht! Die uiteindelijk nog een goed uur langer duurde dan gepland, omdat we niet over Frankrijk mochten vliegen (i.v.m. staking!), dus we gingen om via Engeland... en waar kwamen we toen bijna overheen? Precies... Amsterdam. We hadden wel drie stoelen met z'n tweeën, dus dat hadden we weer even fijn geregeld, scheelt wel! In Frankfurt nog een uurtje gewacht en uiteindelijk zijn we zaterdag (18 sept) rond 18 uur geland op Schiphol... home sweet home.

En nee.... geen foto's deze keer, voor ons gevoel was Fernando de afsluiter!

Iedereen bedankt voor de reacties en het meelezen... was voor ons ook weer leuk om te doen! Wij hebben genoten, hoop jullie ook?!

Liefs,
Ralf en Kelly

• 20 September 2010 - 08:08

Sas@Utrecht:

Welcome home!!
    xx

• 20 September 2010 - 08:19

Lins En Jeroen:

We zijn blij dat jullie weer veilig thuis zijn. Nu moeten we maar snel al jullie kiekjes gaan bekijken!
    Liefs

• 23 September 2010 - 15:26

De Hoevetjes:

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn We hebben weer van het avontuur genoten.en Kelly: nou maar hopen dat het lichamelijk ook snel weer op regel komt.

• 23 September 2010 - 20:33

Joke En Martijn:

Hej!

Welkom terug, we moeten zeker snel eens afspreken!

Joke en Martijn